De “omdenken” theatershow 1


21 februari 2015

Berthold_Tim

In een uitverkochte grote zaal in het Stadstheater stond afgelopen woensdagavond het ‘Omdenken’ op het programma . De Omdenken Theatershow is al twee theaterseizoenen een groot succes en trekt volle zalen.

De theatershow is een mix van cabaret, lezing, workshop en show. Oprichter Berthold Gunster maakt het publiek samen met acteur Tim Winkel op een grappige manier het verschil duidelijk tussen ja-maar-gedrag en ja-en-gedrag. Naast alle mindfulness berichten op de sociale media eindelijk eens een pragmatisch pleidooi voor een andere frissere kijk op je problemen. Een verademing.

De show begon met een korte interactie tussen de acteurs en de zaal. Daaruit bleek dat het publiek uit letterlijk heel Nederland op deze show is afgekomen. Publiek uit Utrecht, Limburg en ook uit Friesland en Groningen vulde de zaal.

Berthold_Gunster_Omdenken_Theatershow

Door deze interactieve start van de avond was de sfeer gelijk goed. Daarna maakten de acteurs aan de hand van korte sketches het publiek duidelijk om niet te denken in termen van problemen maar dit om te zetten naar mogelijkheden. Het publiek was erg enthousiast en deed gewillig mee. Hoewel het voor velen nog lastig was niet terug te vallen in oude patronen, zo bleek. Al met al een leuke avond uit, waar je nog iets van leert ook! Na afloop van de show ontvingen de bezoekers nog een pakketje met boekjes over het omdenken mee naar huis.

Naast het geven van theatershows heeft Berthold Gunster ook veel succes met zijn boeken, zoals ‘Huh?! De techniek van het omdenken’ en zijn nieuwste boek ‘lastige kinderen? Heb jij even geluk’. Tevens biedt hij aan bedrijven programma’s op maat aan over het omdenken.

De theatershow ‘Omdenken’ is nog tot eind mei te zien in verschillende theaters in het land. Op onderstaande link vindt u de data en beschikbaarheid.

www.ja-maar.nl/nieuws/bericht/37.

Wendy Vroedsteijn


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “De “omdenken” theatershow