Ik hou niet zo van aandacht…….


Afgelopen maart waren Marco en ik 25 jaar getrouwd. Aangezien we allebei in september 50 worden, hebben we maar een “groot” feestje gegeven om al deze heugelijke feiten bij elkaar te vieren. Aangezien ik niet zo van de aandacht ben, dacht ik: “ik kan het maar gehad hebben”. Het was een super leuk feestje in de tuin en van te voren hadden we aangegeven dat we gewoon een drankje/hapje wilden doen en geen gekkigheid. Helaas hadden alleen mijn collega’s zich daar niet aan gehouden want die kwamen nog met een liedje, maar goed dat was ook zo klaar.

Gisteren was dan mijn echte verjaardag. Gelukkig was het al gevierd en kon ik het dus rustig voorbij laten gaan. Helaas vonden ze dat op mijn werk niet zo’n goed plan. Toen ik bij de deur aankwam zag ik al de slingers hangen. Pffff…..ik heb hier zo geen zin in! Ja hoor, daar kwamen mijn lieve collega’s al zingend aan om me in het zonnetje te zetten. Even uitzitten dit liedje en klaar dacht ik….. Maar nee, in de hele school hingen slingers, posters en andere teksten om maar aan iedereen duidelijk te maken dat ik toch echt 50 ben. Dus de hele dag door werd ik gefeliciteerd. Als ik dan al die aandacht krijg, waar ik dus niet van hou, bedenk ik me dat het toch wel heel erg lief is dat mensen zoveel voor je doen. Stiekem vond ik het dus eigenlijk best wel leuk, maar toch wist ik niet hoe snel ik om half 3 (einde werkdag voor mij) een rondje school deed om alle slingers en posters er af te halen…..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *