SpeelTAALhuis Prinses Amaliaschool geopend


Kern Kinderopvang opende vrijdag 1 september een speelTAALhuis in de Prinses Amaliaschool op het Schansbos in de wijk Meerzicht. Annie Koch, locatieleider, verrichtte samen met Annemiek van Iersel, regiomanager van Kern Kinderopvang, de officiële opening.

Samen met een aantal peuters opende zij een grote doos met strik, waarin een mooi boek ‘Ik ben de kikker’ zat. Daarna konden de kinderen genieten van het interactieve voorlezen. Hiermee was het speelTAALhuis Overwater officieel geopend. Ook de Prinses Amaliaschool was vertegenwoordigd. Vanuit elke klas was er een leerling aanwezig die een roos overhandigde aan de locatieleider. Gedurende de dag kwamen alle klassen een kijkje nemen in het nieuwe speeltaalhuis.

IMG 8799 IMG 8813

Deze opening is een eerste start naar een intensieve samenwerking en naar de bouw van een IKC binnen de Prinses Amaliaschool. In het IKC zal onderwijs en opvang worden geboden van 0 tot 13 jaar. Het speeltaalhuis en de Prinses Amaliaschool zijn tijdelijk gevestigd op Schansbos 3-4, in afwachting van de nieuwbouw op het Overwater.

Voor meer informatie over het speeltaalhuis kunt u contact opnemen met Annie Koch, locatiemanager, 06 -20491629

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *